Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Další tragická nehoda v Libereckém kraji. Náraz do stromu v Prysku nepřežil jeden člověk

U silnic v Libereckém kraji přibude po tomto víkendu další křížek. U tragické nehody v Horním Prysku na Českolipsku zasahovaly dnes nad ránem všechny záchranné složky. Podle prvních informací tam měl havarovat osobní automobil s dvoučlennou posádkou. Muž, který ve vozidle seděl, na místě těžkým poraněním podlehl. Žena, která cestovala v automobilu společně s ním, byla s těžkými poraněními transportována do ústecké nemocnice.

K nehodě došlo kolem půl třetí ráno. Čtyřicetiletý řidič Renaultu Megane nejspíš dostal na namrzlé vozovce smyk a havaroval. 

Pětadvacetiletá spolujezdkyně utrpěla vážné zranění, řidič těžkým poraněním na místě podlehl. "Jeho zranění byla neslučitelná se životem," dodal mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Těžce zraněnou ženu převezla na traumatologii v Ústí nad Labem sanita. "Posádka z České Kamenice to má do Prysku blíže než naše. Máme dohodu, že pokud je něco vážného, tak tam vyjedou kolegové z Ústí," uzavřel Georgiev.

Okolnosti nehody zůstávají v šetření dopravní policie.

Místo tragické nehody

Foto Dominik Svoboda

Štítky Prysk, Horní Prysk, nehoda, policie, ZZSLK, HZSLK, úmrtí, smrt, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Renault Mégane, Ústí nad Labem, Česká Kamenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragická nehoda v Libereckém kraji. Náraz do stromu v Prysku nepřežil jeden člověk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.