Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na sněhu dostal smyk, vyjel ze silnice a skončil v příkopu na střeše

Krátce po jednadvacáté hodině došlo ve čtvrtek v katastru obce Rádlo k dopravní nehodě. Řidič auta na silnici 65 nezvládl jízdu na zasněžené vozovce, dostal smyk a havaroval. Z místa ho do nemocnice odvezla sanitka.

Řidič s vozidlem Suzuki Swift jel ve směru od Jablonce nad Nisou do Prahy. „Po výjezdu z táhlé pravotočivé zatáčky dostal na zasněženém povrchu vozovky vlivem nepřiměřené rychlosti smyk, vyjel mimo vozovku do příkopu a přes levý bok se převrátil na střechu,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Z místa nehody byl řidič převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do jablonecké nemocnice na vyšetření, po kterém byl propuštěn. „Utrpěl pouze pohmožděniny bez nutnosti doby léčení,“ dodala mluvčí.

Pod vlivem alkoholu řidič nebyl, předběžná výše způsobené škody činí částku 60 tisíc korun. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči udělili blokovou pokutu,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Rádlo, nehoda, policie, silnice, Jablonec nad Nisou, Praha, Suzuki Swift

Na sněhu dostal smyk, vyjel ze silnice a skončil v příkopu na střeše  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.