Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Turnově probíhá rozsáhlá rekonstrukce, bez komplikací se ale neobejde

Na začátku dubna odstartovala velká plánovaná rekonstrukce silnice druhé třídy č. 610 a Nádražní ulice v Turnově. Během prvních dnů se práce rozběhly, objevily se ale i první komplikace.

Ty se týkají dopravy na neoficiálních objízdných trasách. „K nejvíce problémům došlo v ulicích Koškova a Nad Perchtou,“ uvedla mluvčí města Zdenka Štrauchová. Místu se tak věnuje nejen vedení města ale i Městská policie. Navíc zde bude doplněno nové značení. „V Koškově ulici bude nainstalováno značení upozorňující na sníženou rychlost a omezený průjezd pod železniční tratí,“ komentoval starosta Turnova Tomáš Hocke.

Samozřejmě, že by řidiči měli využívat zejména oficiální objízdné trasy. Jak upozorňuje starosta, zmíněným ulicím by se měla všechna vozidla vyhnout. Navýšením dopravy v ulicích Koškova a Nad Perchtou jsou ovlivněni i místní lidé, konkrétně chodci. „Prosíme zejména chodce v Palackého ulici, aby využívali chodník na straně k Robin Oil,“ informoval Hocke. Ten je podle města v současné době rozhodně bezpečnější.

Foto Město Turnov,

Štítky Turnov, rekonstrukce, silnice, II/610, Nádražní, doprava, Tomáš Hocke

V Turnově probíhá rozsáhlá rekonstrukce, bez komplikací se ale neobejde  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.