Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Příjemné prostředí, benefity a stabilní zaměstnavatel. Vlakový dopravce Die Länderbahn hledá nejen nové strojvedoucí, průvodčí a dispečery

PR článek

Po severočeských kolejích se jejich vlaky poprvé rozjely v roce 2010. Od té doby si Die Länderbahn pečlivě buduje pověst pohodlné a spolehlivé dopravní služby. V příštích letech bude navíc na severu Čech výrazně expandovat. Soukromý železniční dopravce s mateřskou společností v Německu proto nyní hledá nové kolegy a kolegyně na několik pozic. Těšit se mohou na práci v příjemném prostředí a motivující platové ohodnocení.

Základem je profesionální přístup k cestujícím

Už více než deset let mají lidé na severu Čech možnost využívat služby železniční společnosti Die Länderbahn CZ. Od vstupu na české koleje se dopravce snaží podle jejího jednatele Michala Bartáka poskytovat co nejkvalitnější službu veřejnosti. „Zakládáme si na čistém prostředí, dopravní spolehlivosti a profesionálním přístupu personálu k cestujícím,” říká jednatel. 

Dopravce aktuálně obsluhuje pod názvem Trilex linku L7 a RE2 z Liberce přes Hrádek nad Nisou, Žitavu a Varnsdorf, v létě spoj linky L24 Liberec - Doksy k Máchovu jezeru a nově v letošním roce také turistickou linku T9 z Liberce do Mikulášovic.

Vlaky pod hlavičkou Die Länderbahn využívají cestující od roku 2019 také na Lounsku v Ústeckém kraji, kde dopravce provozuje linky U12 a U14 zajišťující spojení mezi městy Lužná, Žatec, Jirkov a Rakovník, Most, Osek město. V sezóně pak přepravuje turistická linka T7 cestující do Krušných hor z Chomutova přes Vejprty až do německého Cranzahlu.

„V letošním roce naše společnost navíc uzavírá dopravní smlouvu s Libereckým krajem na provoz železniční linky L4 z Rumburku přes Českou Lípu do Mladé Boleslavi,” vyslětluje Barták. „V roce 2022 se pak provoz rozšíří také na linku L2 z Liberce do Děčína,” dodává.

Komunikace v českém, ale i v německém jazyce

V souvislosti s nárůstem chystané dopravní obslužnosti se nyní společnost ohlíží po nových posilách. Ve svých řadách by rádi přivítali nové strojvedoucí, průvodčí, dispečery i pracovníky do administrativy nebo zákaznických center - pokladen„Vzhledem k provázanosti dopravního spojení se sousedním Německem je u části pracovních pozic nutná schopnost komunikace v českém, ale i v německém jazyce. Firemním jazykem je u nás čeština,” vysvětluje jednatel. 

„Němčina na komunikativní úrovni je však potřeba zejména na pozicích dispečer či controller junior a v případě Hrádku nad Nisou a Varnsdorfu také u strojvedoucích a průvodčích,” doplňuje Barták. 

Široký výběr zaměstnaneckých benefitů

Nové posily se u Die Länderbahn CZ mohou těšit na práci v příjemném prostředí, přátelském kolektivu a motivujícího platového ohodnocení. K dispozici mají pět týdnů dovolené, zaměstnavatel jim navíc přispívá na stravu, ošacení, penzijní pojištění nebo volnočasové aktivity. K tomu mohou využívat služební telefon se zvýhodněným tarifem pro sebe i rodinné příslušníky. 

„Plánování pracovní doby je u nás flexibilní a snažíme se vycházet každému maximálně vstříc,” říká Barták. Snažíme se o to, aby se u nás lidé měli dobře,” uzavírá jednatel.

Nabídka volných pracovních pozicDie Länderbahn CZ:

dispečer/ka – Louny, vyžaduje ovládání českého a německého jazyka
strojvedoucí – Česká Lípa, Rumburk, Hrádek n. Nisou, Varnsdorf, vyžaduje znalost českého i německého jazyka
průvodčí – Česká Lípa, Rumburk, Hrádek n. Nisou, Varnsdorf
junior financial controller - Ústí nad Labem, vyžaduje znalost českého a německého nebo anglického jazyka

Mám zájem o práci u Die Länderbahn CZ

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Die Länderbahn, vlakový dopravce, železnice, zaměstnání, severní čechy, liberecký kraj, Vogtlandbahn, Německo, Česko, Liberec, Varnsdorf, Česká Lípa, Rumburk, Hrádek nad Nisou, Lužická Nisa, Žitava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příjemné prostředí, benefity a stabilní zaměstnavatel. Vlakový dopravce Die Länderbahn hledá nejen nové strojvedoucí, průvodčí a dispečery  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.