Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Sníh komplikuje dopravu. Hasiči vyprošťovali nákladní automobil, který sjel do příkopu

Sníh v Libereckém kraji komplikuje dopravu. Na Semilsku skončilo nákladní vozidlo s podvalníkem v příkopu, hasičům se ho podařilo zhruba v 15:20 vyprostit.

Mluvčí krajských hasičů Eva Klímová řekla, že na místo dorazila vyprošťovací technika z Královéhradeckého kraje. „Na Liberecku i na Semilsku dopoledne hodně sněžilo, takže se dost pravděpodobně udála i tato dopravní nehoda za sněhových podmínek," uvedla Klímová.

U nehody byla také policie, která od rána vyjela k více než 15 nehodám, všechny se obešly bez zranění. ČTK to dnes odpoledne řekla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová. „Apelujeme na řidiče, aby s ohledem na aktuální počasí jezdili s velkou opatrností a přizpůsobili těmto podmínkám i svoji rychlost," doplnila Šrýtrová. Silnice byly odpoledne podle mluvčí sjízdné s opatrností. „Silničáři jsou zmobilizovaní," dodala.

Meteorologové očekávají, že bude sněžení dnes postupně ustupovat a vystřídá ho déšť. Na horách ojediněle i mrznoucí déšť. Večer bude silný vítr s nárazy o rychlosti 70 kilometrů v hodině, na horách až 90 kilometrů v hodině.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasiči Lomnice nad Popelkou

Štítky silnice, počasí, nehoda, sjízdnost, sníh, Liberecký, Liberecký kraj, okres Semily, Královéhradecký kraj, Zlatá Olešnice, Červený Kostelec, Náchod, doprava, nákladní automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sníh komplikuje dopravu. Hasiči vyprošťovali nákladní automobil, který sjel do příkopu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.