Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Majitel dopravní společnosti BusLine Jakub Vyskočil spáchal sebevraždu

Majitel dopravní autobusové společnosti BusLine Jakub Vyskočil v neděli zemřel. Vedení firmy se sídlem v Semilech v prohlášení uvedlo, že na chod společnosti by jeho úmrtí nemělo mít vliv. BusLine je největším autobusovým dopravcem v Libereckém kraji, ale jezdí i v dalších regionech. Zaměstnává zhruba 780 řidičů.

„Vedení skupiny chce ujistit zaměstnance i obchodní partnery, že na chod jednotlivých společností nebude mít odchod tohoto výjimečného muže žádný dopad. Všechny firmy řídí kompetentní management vybavený příslušnými pravomocemi. Role pana Vyskočila nebyla v běžném řízení společností, ale v nastavování vizí a směrů rozvoje do budoucna. V této roli nám bude pan Vyskočil v budoucnu velmi scházet," uvedla za firmu Vladimíra Vyhnisová pověřená řízením skupiny BusLine.

Firma v prohlášení zmínila, že Vyskočil "ukončil svůj život". Na tragické úmrtí šestačtyřicetiletého Vyskočila dnes upozornil web eXtra.cz.

BusLine je největším autobusovým dopravcem v Libereckém kraji, zajišťuje regionální dopravu na Jablonecku a Semilsku, autobusy BusLine ale jezdí také v sousedním Královéhradeckém, Plzeňském nebo Středočeském kraji, uspěl i v tendrech na zajištění dopravy v Pardubickém kraji nebo jižních Čechách.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto cysnews.cz

Štítky ČR, doprava, neštěstí, úmrtí, firmy, BusLine, Liberecký kraj, Semily, okres Jablonec nad Nisou, okres Semily, Královéhradecký kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitel dopravní společnosti BusLine Jakub Vyskočil spáchal sebevraždu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.