Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kvůli havárii plynu bude v Jablonci nad Nisou pro auta uzavřena ulice 5. května

Kvůli havárii plynu bude od úterních 08:00 až do odvolání pro automobily uzavřena rušná ulice 5. května v Jablonci nad Nisou. Objízdná trasa povede Podhorskou ulicí, platí to i pro autobusy linek 102 a 117. Informovala o tom Jana Matěchová z jabloneckého magistrátu.

Na jaře havárie na plynovém potrubí v ulici 5. května ohrozila zahájení rekonstrukce mostu v Podhorské ulici, která je součástí hlavního tahu I/14. Závadu se ale tehdy podařilo odstranit během tří dnů.

Havárie rozvodů plynu nejsou v Jablonci ničím výjimečným, v posledních letech tam kvůli tomu museli dokonce několikrát evakuovat obyvatele. Kvůli závadě na ocelovém plynovodu v ulici 5. května byla frekventovaná komunikace uzavřena i loni zhruba tři týdny na přelomu června a července. Jaký je tentokrát rozsah poškození, se zatím podle Matěchové neví, to ukážou až příští dny.

V souvislosti s havárií plynu a uzavřením ulice 5. května musí teď po objízdných trasách i městské autobusy. Zrušena bude od úterý zastávka MHD u základní školy, a to v obou směrech. Nastoupit mohou cestující v zastávkách Podhorská a Podhorská – Vikýř. „Uvedené dopravní opatření se týká v pracovní dny spojů linky 102 s odjezdem z autobusového nádraží v 7:45 a 12:45 a spoje s odjezdem v 13:31 z Jabloneckých Pasek," doplnil ředitel Jablonecké dopravní Luboš Wejnar. Změna se podle něj dotkne také dvou dopoledních spojů na lince 117.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, automobilová, plyn, správa, Jablonec nad Nisou, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli havárii plynu bude v Jablonci nad Nisou pro auta uzavřena ulice 5. května  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.