Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V Jablonci od pondělí uzavřou část rušné dopravní tepny, ulici 5. května

Kvůli rekonstrukci plynového potrubí bude od pondělí 20. února uzavřena v Jablonci nad Nisou část ulice 5. května. Uzavírka potrvá až do odvolání. Řidiče čeká objížďka, změní se i trasy autobusových linek MHD.

„Od pondělí se uzavře část ulice 5. května od okružní křižovatky 5. května – Lovecká – Mostecká po křižovatku 5. květen – ul. SNP. Důvodem je čtvrtá etapa rekonstrukce plynového potrubí, které je v havarijním stavu. Opravovat jej začala společnost GasNet v loňském roce,“ informovala mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

K opravě potrubí se přidá i oprava povrhu silnice. „Letos se opraví v části ulice 5. května od křižovatky s ulicí SNP po OK s ulicí Mosteckou celoplošně povrch. Půjde pouze o opravu obrusné vrstvy komunikace, která spočívá v odfrézování 5 cm a položení nové vrstvy o stejné tloušťce,“ vysvětlil jablonecký náměstek pro správu majetku Petr Roubíček.

S uzavírkou souvisí také změny na linkách MHD č. 102 a č. 117. „Zrušená bude zastávka v ulici 5. května u základní školy v obou směrech a náhradní zastávky budou v ulici Podhorská a Podhorská, Vikýř,“ řekl Luboš Wejnar, ředitel Jablonecké dopravní.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jana Kroneislová

Štítky doprava, uzavírka, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jablonci od pondělí uzavřou část rušné dopravní tepny, ulici 5. května  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.