Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Jablonec počátkem července uzavře ulici Gen. Mrázka. V dalších ulicích je třeba počítat s dopravními omezeními

Město Jablonec nad Nisou od 3. července kompletně uzavře ulici Gen. Mrázka v centru města. Konkrétně se jedná o úsek mezi ulicemi Kubálkova a Máchova blízko Mírového náměstí, kde musí řidiči počítat s dopravním omezením. Uzavírka ulice potrvá do konce srpna.

Ulice Gen. Mrázka v centru Jablonce nad Nisou je v těchto dnech částečně uzavřená. Město však plánuje ulici kompletně uzavřít ve středu 3. července. V souvislosti s uzavírkou je třeba počítat se změnou dopravního značení.

Ve středu 3. července se též uzavřou ulice Větrná, Antonína Dvořáka a Máchova. „Do 15. září tu budou probíhat výkopové práce kvůli obnově kanalizace a vodovodu včetně přípojek v rámci akce Máchova, Jablonec nad Nisou – oprava kanalizace a vodovodu,“ informuje město Jablonec nad Nisou. Částečně uzavřená bude křižovatka ulic A. Dvořáka a Máchova. Kompletně uzavřená bude křižovatka ulic Větrná a Máchova a Máchova ulice mezi Větrnou a A. Dvořáka.

Kompletně uzavřená křižovatka ulic Větrná a Máchova bude však uzavřena pouze 3 dny. „Křižovatka ulic Větrná x Máchova bude uzavřená maximálně dva dny (5.-7.7.) v červenci a den v září, kdy se bude pokládat asfaltový povrch. Pokládka bude zkoordinovaná se stavbou v ulici Gen. Mrázka. Objízdná trasa je vedená obousměrně po přilehlých místních komunikacích,“ dodává město.

Od 3. července se také v souvislosti se stavbou a uzavírkami v ulici Gen. Mrázka změní jízdní řády a trasy MHD. To se bude týkat linek č. 103, 112, 116 a 133:

  • Linka č. 103 (Paseky – Horní Proseč): Ve směru na Horní Proseč pojede linka z Kamenné do zastávky Lázně a Divadlo. Vynechány budou zastávky: Mírové náměstí a Kino Radnice.
  • Linka č. 112 (Rýnovice – Liberecká – Mšeno – Rýnovice): Ze zastávky Jablonex pojede na Horní náměstí (zde náhradní zastávka). Pokračuje ulicí 28. října (zde náhradní zastávka) a Rýnovickou ulicí do ulice Liberecké, kde se napojí na svoji standardní trasu. Vynechány budou zastávky: Obchodní akademie, Mírové náměstí, Kino Radnice a Divadlo.
  • Linka č. 116 (Nádraží Jablonecké Paseky – Želivského): Ve směru na Želivského pojede linka z Kamenné do zastávky Lázně a Divadlo. Vynechány budou zastávky: Mírové náměstí a Kino Radnice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Vitvar

Štítky Jablonec nad Nisou, uzavírky, dopravní omezení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonec počátkem července uzavře ulici Gen. Mrázka. V dalších ulicích je třeba počítat s dopravními omezeními  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.