Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Po silném dešti se v Jablonci propadla část silnice v Souběžné ulici

Kráter o velikosti zhruba 12 metrů čtverečních zůstal v Jablonci nad Nisou v neděli po silném dešti uprostřed vozovky v ulici Souběžná. Silnice se tam propadla po deváté hodině večerní a místo zůstává neprůjezdné.

„O existenci prohlubně ve vozovce informoval jako první městskou policii obyvatel lokality s tím, že do vzniklé díry se vejde malé auto. Událost nahlásil na tísňovou linku 156 v neděli ve 21.30 hodin. Strážníci místo poté označili páskou a spojili se s dispečerem Technických služeb Jablonce. Upozornili také majitele zaparkovaných vozů v okolí, aby si je přeparkovali. Vše se obešlo bez zranění,“ popisuje bezprostřední dění po události mluvčí jablonecké radnice Jana Fričová.

Kamerová zkouška z pondělního rána ukázala, že havárii způsobilo zřícení splaškové kanalizace, které vedlo k propadu vozovky. „Havárii řeší vlastník kanalizace, tedy společnost SČVaK. Vzhledem k situaci je komunikace mezi křižovatkami ulic Souběžná, Křížová a V Aleji dočasně uzavřená do doby, než bude závada odstraněná a komunikace opravena,“ uzavírá Martin Černý, vedoucí oddělení správy komunikací jabloneckého magistrátu.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Jablonec nad Nisou

Štítky doprava, počasí, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po silném dešti se v Jablonci propadla část silnice v Souběžné ulici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.