Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Sobota 12. října 2024  |  Svátek má Marcel
Bez reklam

Nové parkoviště Šachovnice v jablonecké Mšenské ulici je hotové, nabízí 33 parkovacích míst

V Mšenské ulici v Jablonci nad Nisou slouží řidičům od tohoto týdne nové parkoviště s 33 parkovacími místy. Vzniklo na ploše, která byla dříve rozpraskanou asfaltovou parkovací plochou známou jako Šachovnice. Stavba nového parkoviště trvala tři měsíce.

„Stavba parkoviště začala v Mšenské ulici 1. července, hotová byla koncem září. Jablonec nad Nisou nové parkoviště přišlo na téměř 3 miliony korun bez DPH," říká jablonecká mluvčí Jana Fričová.

Kromě vlastní parkovací plochy o velikosti 780 m2 projekt zahrnoval také novou přístupovou komunikaci, výstavbu nových i opravu již existujících chodníků a veřejné osvětlení.

„Nové parkoviště značně rozšířilo možnosti parkování na největším jabloneckém sídlišti, po kterých zdejší obyvatelé volali už delší dobu. Nově tu místo na parkování najde navíc 30 automobilů, původně tu bylo místo pro tři,“ uzavírá Petr Heidrich z oddělení přípravy a realizace investic jabloneckého magistrátu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Fejfar

Štítky parkoviště, Jablonec nad Nisou, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové parkoviště Šachovnice v jablonecké Mšenské ulici je hotové, nabízí 33 parkovacích míst  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.