Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Průtah Libercem blokovala nehoda, řidič dostal smyk na sjezdu na Jablonec

Lehká nehoda Škody Fabia blokovala dnes po poledni sjezd z průtahu Libercem na Jablonec nad Nisou. Řidič na mokré silnici nezvládl řízení a naboural do opěrné zdi a otočil se do protisměru. Podle informací z místa vyvázl z nehody bez zranění.

„Spousta řidičů než by se věnovala řízení, tak si to fotila. A třeba snížit rychlost, to je nad lidské možnosti. Je ku podivu, že se tam nestala další nehoda,“ napsal do redakce čtenář Drbny.

PSALI JSEM: V aleji mezi Raspenavou a Krásným Lesem havarovalo v další auto

Jen během dnešního dne řešili policisté v Libereckém kraji několik desítek nehod. K poslední vážné nehodě došlo po šesté hodině večerní v Albrechtickém kopci, kde havarovalo osobní auto přes střechu. V serpentinách před Dětřichovem se zranil minimálně jeden člen posádky. Ve stejných místech došlo během posledního čtvrtroku minimálně ke čtyřem takovým nehodám.

Ve sobotu večer v Lomnici nad Popelkou srazilo osobní auto chodce přímo na náměstí. Před Českou Lípou srazilo osobní auto divokou zvěř a v Železném Brodě se srazila dvě auta.

Foto Michael Daněk

Štítky havárie, Liberec, Jablonec nad Nisou, Škoda Fabia, automobil, Drbna.cz, Raspenava, Krásný Les, Liberecký kraj, Dětřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Průtah Libercem blokovala nehoda, řidič dostal smyk na sjezdu na Jablonec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.