Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

SJÍZDNOST: V horách Libereckého kraje je na silnicích zledovatělá vrstva

Zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd v Jizerských horách a západní části Krkonoš v Libereckém kraji. Se zvýšenou opatrností by měli řidiči jezdit i na mokrých silnicích. Teploty jsou ráno na většině severu Čech pod nulou a vozovky mohou místy namrzat, vyplývá z údajů na dopravním webu.

Mokré jsou hlavní tahy na Jablonecku a Semilsku a silnice nižších tříd na Liberecku. Silničáři varují, že místy může namrzat voda vytékající na vozovky nižších tříd na Českolipsku.

V Ústeckém kraji jsou zbytky rozbředlého sněhu na silnicích nižších tříd v Krušných horách. Jinak jsou tam vozovky převážně suché.

Přes den by mělo být na severu Čech skoro jasno až polojasno, ráno a dopoledne se mohou ojediněle vyskytovat mrznoucí mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty budou mezi třemi a minus jedním stupněm Celsia. Na horách zůstanou teploty pod nulou.

Autoři

Štítky silnice, Liberecký kraj, Česko, Krkonoše, Jizerské hory, Ústecký kraj, okres Česká Lípa, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou, Krušné hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: V horách Libereckého kraje je na silnicích zledovatělá vrstva  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.