Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji jsou mokré, teploty pod nulou

Silnice v Libereckém kraji jsou ráno sjízdné se zvýšenou opatrností. Povrch silnic je převážně mokrý nebo vlhký a teploty jsou od minus tří do minus sedmi stupňů Celsia. Viditelnost místy snižuje mlha, vyplývá z informací na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

Na silnicích nižších tříd v Jizerských horách jsou zmrazky a v západní části Krkonoš jsou na nich místy zbytky zledovatělého sněhu. Opatrní by měli být motoristé i na hlavních tazích. Například podle čidla na silnici 10 v Lučanech nad Nisou na Jablonecku je riziko náledí střední.

Podle předpovědi by dnes mělo být zataženo až oblačno, místy se slabým sněžením, a to zejména na horách. Nejvyšší denní teploty budou od nuly do minus tří stupňů Celsia, na horách bude ještě o tři stupně chladněji.

Autoři

Štítky Liberecký kraj, silnice, Ředitelství silnic a dálnic, Krkonoše, okres Jablonec nad Nisou, Jizerské hory, Lučany nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji jsou mokré, teploty pod nulou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.