Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: V kraji mrzne, silničáři doporučují opatrnost

V Libereckém kraji se dnes ráno vyjasnilo a mrzne. Teploty klesají k pěti stupňům pod nulou, na Jizerce meteorologové naměřili minus osm stupňů. Hlavní tahy jsou holé a vymrzlé, silničáři přesto radí opatrnost. Na cestách může být led z tajícího sněhu a na horských silnicích nižších tříd je stále ujetá vrstva zledovatělého sněhu.

Pozor by si měli dát motoristé v Horní Polici na Českolipsku, kde se ráno čelně srazila dvě osobní auta. Tři lidé tam byli lehce zraněni. V Ústeckém kraji policie vyšetřuje havárii kamionu, který sjel do příkopu u Lubence na Lounsku. V příkopu skončilo i osobní auto na silnici 13 u Chlumce na Ústecku. Tyto nehody se podle policie obešly bez zranění.

V Ústeckém kraji je zataženo a teploty se pohybují kolem bodu mrazu, na Chomutovsku však klesají až k minus pěti stupňům. Silnice jsou tam většinou holé a vymrzlé.

Napsala ČTK

Štítky Liberecký kraj, Ústecký kraj, Jizerské hory, okres Česká Lípa, Horní Police, okres Louny, Lubenec, Chlumec, okres Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: V kraji mrzne, silničáři doporučují opatrnost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.