Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kultura

VÍKEND PODLE DRBNY: Divokej Bill na Benešáku a Afrika v Liďácích

Divokej Bill... To bude bezesporu třešnička na dortu kulturního programu na tenhle víkend. Akcí ale bude o víkendu mnohem více.

Housle kam se podíváš. Tento hudební rok bude patřit právě jim a nabídne opravdu hodně

Liberecký kraj zasvětí od letoška každý rok jednomu hudebnímu nástroji. Ten letošní bude věnován houslím. Rok houslí propojí již existující události a navíc přiláká k hudbě úplně nové posluchače.

Ondřej Hellebrant z Rock Radia: Muziku miluju! Žánry neřeším…

Moderátor Ondřej Hellebrant je v týmu Rock Radia od začátku, přičemž dříve ho mohli lidé poslouchat třeba na Goldu. Je to už zkušený matador, který muzikou žije i ve svém volnu.

Ples nejen pro fotbalisty opět na Suché. K tanci zahrají Cover Power

Také letos se koná ples nejen pro fotbalisty, kteří ho ale pořádají. Koná se už tuto sobotu na sále Pensionu Na Suché a na starosti ho má klub z Bílého Kostela.

Berlínské My Sister Grenadine v Liberci doprovodí Jarret a básník Josef Kučera

Hned trojice hostů vystoupí na hudebně literárním večeru v Knihkupectví Fryč. Do Liberce dorazí dvoučlenná kapela My Sister Grenadine z Berlína, které doprovodí liberecká legenda Jarret a také básník Josef Kučera, který představí sbírku Polykat...

Jaké to bylo před 120 lety? V Jablonci si připomenou první jízdu tramvaje

Kdo by to byl řekl, že už je to 120 let, co se v Jablonci poprvé rozjely tramvaje. A toto výrazné datum si město připomene nejen historickými jízdami ale dokonce i původním menu.

FOTO: Tvář hokejové legendy Jaromíra Jágra je nově na mincích

Do České mincovny v Jablonci nad Nisou v úterý zavítal jeden z nejznámějších českých hokejistů - Jaromír Jágr. Stal se tak se svou mincí v pořadí již jedenáctým členem kolekce Legendy československého hokeje.

Únor patří masopustnímu veselí. Oslavy se chystají v řadě měst kraje

Také v Libereckém kraji se bude slavit masopust. Období před Popeleční středou, kdy začíná předvelikonoční půst, můžete oslavit v mnoha městech a obcích. Liberecká Drbna přináší jejich přehled.

RECENZE: Guy Ritchie vsadil na jistotu. Gentlemani udrží režisérův vysoký kredit v branži

Už úvodní titulková scéna dává jasně najevo, že tento film není žádný průměr. Guy Ritchie je bezpochyby jedním z nejlepších tvůrců (relativně) moderních gangsterek a ani v letošním počinu jeho kredit pravděpodobně neklesne. Ačkoli se v...

Ještěd f Kleci. Třiadvacátý ročník soutěže mladých architektů nabídne i workshopy či přednášky

Sami studenti pro studenty pořádají na liberecké architektuře už skoro čtvrt století soutěž Ještěd f Kleci. Letošní ročník začne v pondělí 10. února a slavnostně vyvrcholí vyhlášením vítězů v pátek 14. února.

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.