Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Maloskalská noc nabídne zábavu pro celou rodinu. Neckyádu, dílničky i hudební hvězdy

Už za pár dní vypukne známý rodinný hudební festival v Českém ráji – Maloskalská noc 2017. Doslova nadupanou sobotu 3. června si může užít celá rodina na Malé Skále. Chybět nebude populární neckyáda, ani hudební hvězdy.

Dobrá muzika, kdy by si měly vybrat to své všechny generace, spousta doplňkových aktivit. A také zelený trávník pro rodinky s dětmi, kde si mohou vytvořit své vlastní zázemí, pro fajnšmekry třeba místní Maloskalské pivo a pro festival speciálně uvařená jedenáctka Bouček. Především však legrace na neckyádě na Jizeře a hudební vystoupení v podání populárních zpěváků a kapel. Lenny, Sebastian, Paulie Garand, Walda Gang, Janek Ledecký, to je jen několik z nich.

„Vše začne dopoledním Dětským dnem se Žlutou plovárnou, což bude zábavný program se soutěžemi o ceny, bude tady i pouť s adrenalinovými atrakcemi a dětským kolotočem. Samozřejmě, že proběhne i populární neckyáda. Spoustu legrace si na Malé Skále tak mohou užít celé rodiny už od samého rána. Na Žluté plovárně začínáme v 9.00 hodin, vlastní areál Maloskalské noci se otevře ve 12.00 hodin,“ zve za pořadatele Pavel Mikez.

Odpolední část hudební přehlídky je věnována nastupující generaci mladých zpěváků. Festival zahájí žáci ZUŠ ze Železného Brodu - Swingová prťata. Pak už na pódiu diváci přivítají libereckou líheň zpěváků v čele se Sebastianem nebo Paulie Garandem. Odpolední program uzavře stále populárnější kapela Mirai.

„Podvečerní a večerní čas zahájí zpěvačka s nezaměnitelným hlasem - Lenny. Hlavní čas je vyhrazen zpěvákovi, v současnosti mj. porotci soutěže Tvoje tvář má známý hlas, a také otci naší úspěšné snowbordistky Jankovi Ledeckému s kapelou. Večer se po několika letech na Malou Skálu vrátí Walda Gang se svým novým zpěvákem a festival zakončí nejlepší český revival Michala Davida, turnovský rodák Honza Bartoš,“ přibližuje program Pavel Mikez.

Malí diváci do 12 let mají na festival vstup zdarma, speciálně pro ně jsou připraveny tvořivá dílnička, skákací hrady a skluzavky, bumpberball, aktivity Žluté plovárny a spousta dalších radovánek. A k tomu samozřejmě hodně muziky pro všechny…

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejích v síti Ticketpro nebo Ticketprotal a dále přes webové stránky festivalu. Na místě jsou vstupenky v prodeji od 11.00 hodin. Pro ty, co přijedou zdaleka, je připravena možnost stanování v areálu zdarma.

Maloskalská noc 2017

Úterý, 30. května 2017, 09:57

Maloskalská noc 2017
Maloskalská noc 2017

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky rodina, festival, hudební skupina, Malá Skála, Český ráj, koupaliště, Paulie Garand, Janek Ledecký, hudební festival, zábava, Michal David, Jizera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maloskalská noc nabídne zábavu pro celou rodinu. Neckyádu, dílničky i hudební hvězdy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.