Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jablonec hostí taneční mistrovství republiky

Už za tři dny se sjedou do Jablonce nad Nisou tanečníci ze všech koutů České republiky, aby zde na třech parketech, v mnoha různých disciplínách, bojovali o tituly mistrů. Město hostí od 9. do 11. června Czech Dance Championship 2017.

Tančit se bude tři dny na třech tanečních parketech, očekává se více než 1000 tanečníků a podporovat a fandit jim bude až 2000 diváků. Soutěže se všechny odehrají v Městské hale v Jablonci nad Nisou.

Program je opravdu nabitý a k vidění bude mnoho tanečních disciplín v pěti věkových kategoriích. „Mistrovství ČR je současně kvalifikací pro Mistrovství světa v disciplínách WADF, které se bude konat v listopadu v libereckém CENTRU BABYLON. V porotě zasednou profesionální tanečníci nejen z České republiky, sčitatelé výsledků přiletí z Moskvy, chybět nebudou speciální hosté a určitě bude tradiční společný tanec s porotou,“ říká ředitelka soutěže Ilona Šulcová z pořádající Taneční a pohybové školy ILMA z Turnova.

Soutěžit budou tanečníci od čtyř let označovaní jako Mini až po nejstarší kategorii Masters, kde se objeví soutěžící starší 33 let.

Taneční disciplíny: Latinsko-americké tance, Standartní tance, Karibské tance, Contemporary, Břišní tance, Scénický tanec, Street dance, Pop dance, Choreografické show

Program začíná v pátek v 10.00 hodin, v další soutěžní dny již v 9.00 hodin.

Štítky Jablonec nad Nisou, tanec, tanečník, Česko, Moskva, Centrum Babylon Liberec, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonec hostí taneční mistrovství republiky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.