Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Legenda americké country na Sychrově. Vystoupí tam Kris Kristofferson

S příchodem léta se můžou příznivci hudby opět těšit na open air koncerty v zahradě zámku Sychrov. Jeden z prvních je připraven už na nadcházející první červencovou neděli. Na Sychrově vystoupí žijící legenda americké country Krise Kristofferson.

„Po koncertech Sinead O’Connor, Suzane Vega, Čechomoru, Vivaldianu či Blackmores’Night přivítá romantická zahrada státního zámku Sychrov legendu světové hudby. Myslím, že větší jméno jsme tu ještě neměli,“ přibližuje za pořadatele Pavel Mikez.

K vystoupení Krise Kristoffersona se přidá také legenda české country – jako předkapela zahrají Robert Křesťan s Druhou trávou. Půjde tedy o mimořádný koncert a také mimořádný zážitek. Můžeme se těšit na Kristoffersonovy hity jako Me and Bobby McGee, For the Good Times, Sunday Mornin’Comin’Down nebo Help Me Make It Through the Night. Na místě koncertu bude také prodej všeho, co se Krise týká.

Areál zahrady sychrovského zámku bude otevřen v 18.00 hodin. Zbývají poslední vstupenky - budou k dostání na místě od 17.00 hodin. V 19.00 začne hrát Druhá tráva, od 20.00 Kris Kristofferson.

Jednaosmdesátiletý Kris Kristofferson je americký filmový herec, zpěvák, textař a hudební skladatel. Studoval v anglickém Oxfordu, v americké armádě létal s vrtulníkem. Během vojenské služby začal vystupovat v armádních klubech na vojenských základnách NATO. V roce 1965 se seznámil s Johnny Cashem. První profesionální smlouvu získal v roce 1968. Kromě megahitů typu Me and Bobby McGee, který nahráli i někteří čeští interpreti, se mj. objevil ve filmových trhácích, např. Planeta opic či Blade.

Štítky koncert, Sychrov, country, Kris Kristofferson, zahrada, Sinéad O'Connor, Robert Křesťan, Čechomor, Johnny Cash, NATO, hudba, Armáda Spojených států amerických, Blade

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legenda americké country na Sychrově. Vystoupí tam Kris Kristofferson  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.