Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přijďte nasát vánoční atmosféru při poslechu klavíru a houslí

Zítřejší vánoční koncert v podání Petra Kusko a Evy Libnarové nabídne známé písně od českých i zahraničních interpretů jako jsou Janek Ledecký, Karla Gotta ale také U2, Ed Sheeran nebo Alexandra Burke. Přijďte si užít pohodový koncert před libereckou radnici.

„Všechny písně jsou známé a budeme rádi, když se k nám lidé přidají a společně si užijeme příjemný večer,“ uvedl zpěvák Petr Kusko. Ten vystoupí po boku zpěvačky Evy Libnarové. Na klávesy je doprovodí Robert Pastor a s houslemi bude kouzlit Karel Schreiber.

Petra Kuska i Evu Libnarovou můžete znát například z pěvecké soutěže Hvězdy nad Ještědem, rok po sobě si odtud odnesli vítězství. Oba hudbou žijí a vánočním koncertem se chtějí o krásu v podobě hudby podělit s širokou veřejností. Koncert začíná v 18 hodin, vstupné je zdarma.

Foto Petr Kusko a Eva Libnarová

Štítky koncert, Petr Kusko, Eva Libnarová, advent, vánoce, náměstí Dr. E. Beneše, Ed Sheeran, Karel Gott, Alexandra Burke, Janek Ledecký, housle, Robert Pastor, klavír, Ještěd

Přijďte nasát vánoční atmosféru při poslechu klavíru a houslí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.