Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zpěvák Petr Kusko pokračuje v adventních koncertech. V neděli zazpívá v Osečné, potom v Mníšku

Po úspěšném koncertu ve Cvikově pokračuje adventní miniturné zpěváka a skladatele Petra Kuska na Liberecku. Už v neděli se představí na sále hotelu Slunce v Osečné a příští neděli pak v Mníšku v kostele sv. Mikuláše.

Petr Kusko na adventních koncertech vystupuje v triu s pianistou Robertem Pastorem a houslistou Karlem Schreiberem. Během vystoupení zazní klasické vánoční písně a koledy a také skladby Janka Ledeckého a dalších umělců.

V Osečné se o druhé adventní neděli uskuteční koncert v hotelu Slunce. Nejprve vystoupí komorní sbor Canzonetta. Vstupné je dobrovolné a začátek je naplánovaný na 17. hodinu. „Můžete se těšit na pohodový koncert a písně Ave Maria, Bílé Vánoce a řadu dalších,“ zve Petr Kusko.

Koncert v Mníšku se koná v sobotu 14. prosince v Mníšku v kostele Sv. Mikuláše. „Zazní převážně české vánoční písně a koledy, V Mníšku navíc bydlím, těším se tak na setkání s mými spoluobčany,“ dodal zpěvák.

Vystoupení začíná v 18 hodin a vstupné je zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Petr Kusko

Štítky Petr Kusko, advent, koncert, mníšek, Osečná, Mníšek nad Hnilcom, svatý Mikuláš, Slunce, Liberecký kraj, Cvikov, Janek Ledecký, Robert Pastor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpěvák Petr Kusko pokračuje v adventních koncertech. V neděli zazpívá v Osečné, potom v Mníšku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.