Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: The Scoffers, Vražda v Orient Expresu nebo prach na prstech

Na lyže to tenhle víkend moc nevypadá. Tak co takhle místo sportu trocha kultury. Zamířit můžete třeba do Šaldova divadla na premiéru slavné detektivky Agathy Christie nebo na nějaký ten koncert.

Už tradiční akcí je Babí hop v Jablonci nad Nisou. Ten letošní se uskuteční už tuto sobotu v Eurocentru. Maskám se meze nekladou. K tanci a poslechu zahraje kapela kontakt.

Živo bude o víkendu i v jabloneckém klubu Na Rampě. Dnes to tu roztočí originální The Scoffers a zítra zde vystoupí zástupci legendárního československého bigbítu Luboš Andršt & Energit.

Šaldovo divadlo si na dnešní den připravilo premiéru slavné detektivky Vražda v Orient Expresu. Zítra sem můžete zavítat pro změnu na legendární Sugar, ale záleží, jestli to máte rádi horké.

Pokud jste zruční, můžete si v neděli v Domě dětí a mládeže Větrník vyrobit plstěný nákrčník. Nutné je ale předchozí registrace.

Desítky ve Vratislavicích uvedou v neděli v deset hodin Pohádku o porouchaném robotovi, kterou představí Divadélko Koloběžka.

Stejně jako každou první sobotu v měsíci, i zítra se veřejnosti zpřístupní Kryt civilní obrany v Liberci. Prohlídky budou probíhat od 8:30, 10 a 11:30. Vstupenky je nutné zakoupit předem v Městském informačním centru Liberec.

V Clubu Warehouse zítra od půl deváté vystoupí UJD v rámci turné Už jsme doma. 

Centrum Vlasty Buriana dnes nabídne vernisáž výstavy Prach na prstech, jejíž autorkou je malířka Karla Favrinová. Vernisáž začíná v 16 hodin, samotná výstava potrvá do konce února.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DFXŠ

Štítky víkend, akce, tipy na akce, kultura, Vražda v Orient expresu, Divadlo F. X. Šaldy, Agatha Christie, Luboš Andršt, koncert, lyže, Vlasta Burian, Jablonec nad Nisou, Liberec, detektiv, premiéra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: The Scoffers, Vražda v Orient Expresu nebo prach na prstech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.