Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Ohnivá show na lyžích, Čtvrtníček nebo Těla

Bláznivá akční komedie, nějaký ten koncertík, výstava nebo chemické pokusy? Záleží jen na tom, na co máte chuť.

Zítra dopoledne láká Krajská vědecká knihovna na akci pro děti s názvem Hrajeme si s přírodními zákony. Od 9:30 do 12:30 se mohou návštěvníci těšit na různé chemické a fyzikální pokusy, vědecké hračky, matematické hříčky a hlavolamy.

V Liďácích vystoupí zítra od 17 hodin slovenští Kollárovci. Večer nabídne nejen skvělou hudbu ale i zábavnou show. A hned vzápětí od 19 hodin zahrají Swing Grass revival společně se skupinou Handl.

Jaká je taková srážka s blbcem? To přiblíží akční komedie Ujetá ruka, kterou můžete zhlédnout zítra od 19 hodin v Malém divadle.

Klub Warehouse dnes hostí skupinu z devadesátek v podobě Kurtizán z 25. Avenue & L RU. Od 20:30 se Liberečákům představí skupina v nové sestavě s Danem Kurzem. Zítra zde vystoupí oblíbená liberecká Těla.

V neděli nebude chybět tradiční nedělní pohádka u Fryče. Tento týden vystoupí od 16 hodin Divadlo Tondy Novotného s hrou Příhody Kvaka a Žbluňka.

Dnes máte také poslední možnost spatřit v Centru Vlasty Buriana výstavu malířky Karly Favrinové Prach na prstech. Centrum je otevřené do 17:30.

V libereckém Bunkru dnes vystoupí skupina Buzerant a Ovčie kiahne. Komu je humor Petra Čtvrtníčka a Leoše Nohy blízký, ten zde nesmí chybět.

Na víkend si připravil tradiční akci i spolek Bedřichováci. Událost Na Bedřicha do Bedřichova je známá zejména ohnivou show na Malinovce. Té bude od 14 do 16 předcházet karneval na lyžích.

Ohodnoť článek

Foto tela-liberec.cz

Štítky Warehouse, Těla, Liberec, kultura, Petr Čtvrtníček, lyže, výstava, tělo, Vlasta Burian, Leoš Noha, komedie, Metzlův dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Ohnivá show na lyžích, Čtvrtníček nebo Těla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.