Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do soutěže o nejlepší českolipský regionální výrobek se vedle České Lípy zapojí i Nový Bor

V loňském roce spustila Česká Lípa soutěž o nejlepší regionální výrobek, letos se připojí i město Nový Bor. Do soutěže se tak mohou přihlásit výrobci ze všech obcí v rámci ORP.

Přihlášky je možné podávat až do konce července. „V druhém ročníku řemeslné soutěže se může prezentovat každý, kdo vyrábí keramiku, šperky či sklo nebo třeba vaří pivo,“ sdělila za městský úřad Alena Forgáčová.

Soutěž bude rozdělena do tří kategorií na potraviny, řemesla a umělecké výrobky a na oděvní a textilní výrobu. „Každý výrobce může do soutěže přihlásit neomezený počet výrobků,“ informovala Forgáčová.

Na vítěze v každé kategorii čeká finanční odměna ve výši 5 000 korun a celkový vítěz obdrží dokonce 20 000 korun. Navíc tento vítěz může označovat svůj výrobek logem Českolipský regionální výrobek roku 2020. „Zároveň bude moci své výrobky prezentovat na akcích pořádaných městy Česká Lípa a Nový Bor,“ dodala Forgáčová. Propozice soutěže stejně jako formulář přihlášky najdou zájemci na webu obou měst.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky regionální výrobek, Českolipsko, řemeslo, soutěž, Česká Lípa, Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do soutěže o nejlepší českolipský regionální výrobek se vedle České Lípy zapojí i Nový Bor  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.