Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nemohli na koncerty, pustili se do nahrávání. Skupina Imaginárium představuje první videoklip

Už pět let má své místo na hudební scéně liberecká skupina Imaginárium. Na kontě má zatím první album Vzlétne a aktuálně pustila do světa nový videoklip k písni Hvězdy.

Loni měla čtyřčlenná kapela v čele se zpěvačkou Anežkou Cvejnovou v plánu i koncertní turné po severních a východních Čechách. K tomu ale nedošlo. „Rok 2020 byl plný nečekaných výzev i pro regionální hudební tělesa. Všechny koncerty musely být zrušeny,“ přiznal Vojtěch Šilhán, který v kapele hraje na bicí.

Kapela ale nezahálela a pustila se do nahrávání nového materiálu. Novinkami jsou tak hned čtyři nahrávky včetně singlu Hvězdy. Právě k této písni skupina natočila svůj vůbec první videoklip.

Za vizuální stránkou klipu stojí velmi mladý a talentovaný kameraman Jan Frýba, který má na kontě mimo jiné i spolupráci s kapelou Jelen. Videoklip byl natočen na přelomu podzimu a zimy v Jizerských horách a na několika dalších lokalitách v Liberci a jeho okolí,popsal Šilhán.

Tím ale kapela rozhodně nekončí. Na svém facebooku plánuje brzy zveřejnit i zbylé tři nové písně.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB/Imaginárium

Štítky Liberecký, kapela, hudba, Imaginárium, Hvězdy, videoklip, hudební skupina, koncert, Východní Čechy, Facebook, Liberec, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemohli na koncerty, pustili se do nahrávání. Skupina Imaginárium představuje první videoklip  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.