Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Jelen, Rybičky 48 i řemeslné trhy

Nevíte, kam o víkendu? A co takhle za hudbou. O víkendu totiž můžete zavítat například na koncert Rybiček 48, Jelena nebo skupiny Jarret.

O víkendu se uskuteční jubilejní desátý ročník motoristické akce DubGang meeting. V Autokempu v libereckých Pavlovicích se sejdou upravené vozy. Součástí bude i sobotní exhibice závodních vozů na Stadionu ploché dráhy Liberec.

Před liberecký Bunkr dnes dorazí skupina Rybičky 48 společně se Street 68. Areál se otevře v 18 hodin. Letní program před Bunkrem je opravdu nabitý. Příští týden zde vystoupí Divokej Bill a další David Koller.

Semilští hasiči slaví sto padesát let. Do města se sjedou historické parní stříkačky

V letošním roce slaví semilští dobrovolní hasiči 150 let od svého založení. Při této příležitosti se do Semil již po třetí sjedou historické parní stříkačky z celé České republiky.

Pokud dnes od 18 hodin zavítáte před libereckou radnici, můžete si užít Summer Jam Liberec libereckých kapel Cover Power, Bob Solomon Revival, Nasekáč a Jarret.

Nejen rodiče s dětmi mohou dnes zavítat na Vratislavické slavnosti, které nabídnou pohádky pro děti i vystoupení kapel Lipo, Jelen a Mira Žbirky.

U muzea v Turnově se uskuteční řemeslný trh s názvem Řemeslo má zlaté dno. Návštěvníci si mohou prohlédnout tradiční řemeslnou výrobu, představí se zde regionální výrobci se svými produkty. Připraveny jsou i řemeslné dílny pro děti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Muzeum Českého ráje v Turnově

Štítky Liberecký, akce o víkendu, Rybičky 48, David Koller, Liberec, koncert, Miroslav Žbirka, Pavlovice, opevnění, Řemeslo má zlaté dno, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Jelen, Rybičky 48 i řemeslné trhy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.