Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mezinárodní den seniorů oslaví ve středu ve Foru. Připraven je kulturní i vzdělávací program

Středa 6. října bude v OC Forum patřit oslavám Mezinárodního dne seniorů. Komunitní středisko Kontakt si pro veřejnost i seniory připravilo vzdělávací i kulturní program.

Akce se uskuteční v OC Forum od 14 hodin. „Hledáme cesty, jak připomenout tento významný den veřejnosti, ale udělat ho také zajímavým a užitečným pro seniory,“ informoval ředitel Kontaktu Michael Dufek.

Komunitní středisko Kontakt se věnuje aktivizaci seniorů, pořádá volnočasové aktivity pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí, akce pro cizince a národnostní menšiny a provozuje Dobrovolnické centrum Amikus.

Kromě kulturního programu, o který se postará seniorský pěvecký sbor Matylda a Tylda, žáci liberecké ZUŠky a děti z MŠ Korálek, zde budou zástupci mnoha organizací, se kterými si mohou popovídat o svých starostech. „Oslavy Mezinárodního dne seniorů jsou určeny všem, kteří chtějí prožít pěkné odpoledne a zároveň získat odpovědi na řešení situací, které řeší v běžném životě,“ vysvětlil Dufek. 

Oslav se tak zúčastní zástupci policie, hasičů, Českého červeného kříže, úřadu práce nebo například krajské rady seniorů. Celým programem bude provázet herec Šaldova divadla Jiří Bartoloměj Sturz.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky senioři, Liberecko, mezinárodní den seniorů, slavnost, MŠ Korálek, fórum, Jiří Bartoloměj Sturz, Český červený kříž, Úřad práce České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Drobný detail: Jsou to právě důchodci, kteří OC Fórum NENÁVIDÍ.

Úterý, 5. října 2021, 15:31Odpovědět

Mezinárodní den seniorů oslaví ve středu ve Foru. Připraven je kulturní i vzdělávací program  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.