Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Minifestival Radost z miminka, Noc divadel a Vánoce v Křišťálovém údolí

Tento víkend můžete nahlédnout do zákulisí divadla, užít si předvánoční atmosféru mezi skláři nebo se zapojit například do potravinové sbírky.

Zítra se uskuteční devátý ročník Noci divadel, který je součástí celoevropské akce. Tato významná kulturní událost připadá na třetí sobotu v listopadu. V Liberci se do akce tradičně zapojuje Malé a Naivní divadlo. Na programu jsou různá představení, workshopy i procházky divadelním zákulisím.

Vánoce se nezadržitelně blíží a nejkouzelnějšímu letošnímu období bude patřit již tento víkend. Alespoň v rámci akce Vánoce začínají v Křišťálovém údolí. Na dva dny se otevřou sklárny, ateliéry i muzea. Kam můžete o víkendu zavítat zjistíte na webu Křišťálového údolí.

Zajímá vás téma přirozeného porodu, šestinedělí, bonding nebo třeba nošení dětí a kontaktní rodičovství? Pak si nenechte tento víkend ujít minifestival Radost z miminka, které pořádá Denisa Bel Hadjsalah z Nošení dětí Liberec ve spolupráci s Krajskou vědeckou knihovnou v Liberci. Akce se uskuteční zítra od 10 do 17 hodin ve velkém sále liberecké knihovny.

Zítra můžete také zamířit na Technickou univerzitu v Liberci, kde se uskuteční Celouniverzitní den otevřených dveří. Zejména zájemci o studium si mohou prohlédnout zázemí, ve kterém budou studovat a zjistit, co vše TULka nabízí.

Kromě nejrůznějších kulturních akcí se o tomto víkendu koná také sbírka potravin. Zapojit se může kdokoliv, a to v sobotu od 8 do 18 hodin. Do sbírky bude možné přispět v prodejnách obchodních řetězců Albert, Billa, DM drogerie market, Globus, Kaufland, Lidl, MAKRO, PENNY, ROSSMANN, Tesco a online obchody Košík.cz, Rohlík.cz, iTesco.

Ohodnoť článek

Foto Rita E/pixabay

Štítky akce, víkend podle drbny, víkend, divadlo, Vánoce, údolí, Liberec, Naivní divadlo, Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Makro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Minifestival Radost z miminka, Noc divadel a Vánoce v Křišťálovém údolí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.