Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Kniha se slevou za vysvědčení. Tradiční akci u Fryče doplní nové překvapení

Už v pondělí si po dalším náročném pololetí děti převezmou vysvědčení. Čím jim udělat radost? Co třeba knihou? V Knihkupectví Fryč v liberecké Pražské ulici si děti mohou vybrat knížky s pěknou slevou. Novinkou pro tento rok je obsluha knihkupectví v kostýmech. Akce platí od pondělí do neděle 6. února.

„Chodíme sem s dětmi už od první třídy. Teď jsou na střední. Všichni si vybereme jednu knížku: děti, manžel i já. Nespěcháme, povídáme si, pěkně v klidu. Už je to taková tradice," říká například Jitka z Rochlice.

Jako každý půlrok, knihkupectví láká na tradiční slevy – patnáct procent za jakékoliv vysvědčení, menší výhodu budou mít ti, co mají samé jedničky nebo vyznamenání, za takové vysvědčení totiž bude sleva 20 procent.

„Na letošní rok chystáme navíc kostýmovanou obsluhu. Markétka a Jan v knihkupectví a kolega Roland v antikvariátu obléknou něco neobvyklého. Šaty sice nedělají člověka, ale sváteční atmosféře a hezkému zážitku pomohou. Hlavně se ovšem těšíme na děti i rodiče, na doporučování hezkých knih. Velkou radost mám z toho, že často v tento den myslí zákazníci na učitele. Těm většinou kupují dárkovou knižní poukázku," uvedl za knihkupectví Martin Fryč.

Autoři místní, čeští i světoví, pohádky, fantasy čtení, komiksy i encyklopedie, sci-fi pro mladší čtenáře - sleva dává příležitost vybrat si, co kdo chce. Akce trvá od 31. ledna do 6. února.

Ohodnoť článek

Foto Knihkupectví Fryč

Štítky fryč, vysvědčení, knihy, sleva, škola, knihkupectví, kniha, Liberec VI-Rochlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kniha se slevou za vysvědčení. Tradiční akci u Fryče doplní nové překvapení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.