Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třikrát z libereckého středu města: Běžte volit

Knihkupectví a antikvariát Fryč spolu s podniky Vokno a Stereo oslovují své zákazníky i kolemjdoucí. Cíl je jasný, účast v nadcházejících krajských volbách.

„Každé volby jsou důležité, můžeme najít sto a jeden důvod. Můžeme říkat vzletně, že to je svátek demokracie nebo prostě obyčejně, že vybíráme svoje zástupce. Svoje politiky, kteří za nás a pro nás pracují. Proto volby kolemjdoucím připomínáme. Věříme, že naši zákazníci a diváci našich kulturních akcích volit půjdou... Tak chceme hlavně využít toho, že jsme v centru města a oslovit kolemjdoucí," říká Martin Fryč, organizátor této malé kampaně. 

Když v těchto dnech procházíte Libercem, můžete si v Pražské a Hrazené ulici nebo na Papírovém náměstí všimnout tří plachet. Neuvidíte na nich obličej žádného politika ani logo nějaké strany nebo hnutí, přesto s volbami souvisí. 

Letos se ke knihkupectví v připomínání voleb připojili i Roman Dobeš z baru Stereo a Rado Rabina z podobně oblíbeného podniku Vokno. Všichni tři jsou nejen podnikatelé, ale i aktivní spolutvůrci kulturního Liberce. 

„Jsem rád, že se kolegové přidali - stačilo jim to krátce navrhnout a společně domluvit výrobu plachet. Věděl jsem, že máme podobný pohled a že kolegové jsou nejen podnikatelé a organizátoři kultury, ale i aktivní občané. A třeba nás před příštími volbami bude ještě víc," říká Fryč. „Navíc fotky našich plachet už kolují na sítích a lidé se ptají, jestli je na svých budovách mohou použít také." 

Všichni tři podnikatelé jsou zároveň organizátory kulturních akcí v centru města. „Nechceme propagovat žádnou konkrétní stranu. Jsme rádi, když se naši hosté a sousedé zajímají o věci kolem a k tomu patří volby," říkají shodně Rado Rabina a Roman Dobeš.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Knihkupectví Fryč

Štítky knihkupectví fryč, fryč, stereo, vokno, volby, Roman Dobeš, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třikrát z libereckého středu města: Běžte volit  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.