Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

S turistickou kartou můžete mít výlet či dovolenou v Českém ráji levnější

Už rok funguje Regionální karta hosta Českého ráje, která umožňuje svým majitelům třeba pořídit za méně peněz vstupenky na atrakce nebo do hradů či zámků, anebo najít levnější ubytování. Za tu dobu si ji pořídilo zhruba tisíc lidí.

Kartu lze využívat celoročně a nejen delší pobyt, ale i třeba víkendový výlet se může díky ní zlevnit. Slevy aktuálně platí ve více než padesátce institucí, například o Hotel Zámek Hrubá Skála, Muzeum Českého ráje v Turnově, Státní zámek Hrubý Rohozec, Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada Turnov, Farma Ptýrov u Mnichova Hradiště, Koloběžky Český ráj, Lodě Koza, Městská galerie Vlastimila Rady Železný Brod, Městský bazén Mladá Boleslav, Rumcajsova ševcovna Jičín, Regionální muzeum a galerie Jičín či Městské muzeum Nová Paka.

„Kartu lze získat buď zdarma ve vybraných ubytovacích zařízeních jako bonus k pobytu, nebo je možné si ji za poplatek 50 Kč zakoupit v některém z informačních center v regionu, kde je k dostání zdarma také nový informační leták s přehledem některých benefitů. Kartu si můžete také pořídit online přes e-shop Českého ráje na adrese http://shop.cesky-raj.info,“ informoval za Sdružení Český ráj Pavel Charousek.

Štítky turistika, regionální karta, Český ráj, Muzeum Českého ráje v Turnově, Vlastimil Rada, Regionální muzeum a galerie Jičín, zámek Hrubá Skála, Turnov, Ptýrov, Mnichovo Hradiště, Mladá Boleslav, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S turistickou kartou můžete mít výlet či dovolenou v Českém ráji levnější  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.