Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Libereckém kraji klesly teploty k minus 18 stupňům Celsia

V Libereckém kraji klesly dnes ráno teploty k minus 18 stupňům Celsia. Podle údajů z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) bylo nejchladněji v Jizerských horách - na Smědavě či Bedřichově. Na Jizerce klesly před 06:00 teploměry k minus 17 stupňům, při zemi bylo minus 18,7 stupně. Komunikace jsou sjízdné, silničáři ale radí opatrnost.

Hlavní komunikace jsou většinou holé a vymrzlé. Bez sněhu jsou i silnice nižších tříd v nižších polohách. V horských oblastech Krkonoš a Jizerských hor leží ale na vozovkách ujetá vrstva sněhu. Pozor by si měli dát řidiči v Malodoubské ulici v Liberci, kde na silnici vytéká potok a vytvořil se tam led.

Teploty v Libereckém kraji se dnes ráno pohybují od minus 17 do minus 11 stupňů. Je jasno, bez srážek a jen slabý proměnlivý vítr. I přes den se podle meteorologů udrží teploty pod bodem mrazu, maximálně vystoupají k minus šesti stupňům, na horách bude pod minus 11. Mrazy mají pokračovat i v dalších dnech.

Autoři

Štítky Jizerka, teplota, mráz, Liberecký kraj, Jizerské hory, Český hydrometeorologický ústav, Bedřichov, Smědava, Krkonoše, Liberec, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji klesly teploty k minus 18 stupňům Celsia  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.