Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Blíží se potravinová sbírka. Zapojit se můžete i jinak než nákupem. Staňte se dobrovolníkem

V sobotu 23. listopadu proběhne opět celonárodní Sbírka potravin. Připojit se můžete samozřejmě nákupem a darováním potravin nebo se stát přímo dobrovolníkem.

A právě dobrovolníky hledají třeba v Jablonci nad Nisou. Do sbírky se každoročně zapojuje celá řada velkých obchodních řetězců a právě za každý ze zapojených obchodů zodpovídá vybraná neziskovka.

Ta pak stráví den jednak rozdáváním letáčků široké veřejnosti při vstupu do obchodu, ale také příjmem darovaných potravin, jejich evidencí a odesíláním do potravinové banky. A právě v Jablonci by potřebovala pomoci organizace Naděje.

Sbírka potravin bude probíhat 23. listopadu na vybraných místech od 8 do 18 hodin.

Pokud byste rádi pomohli s informováním zákazníků o konání sbírky, rozdáváním letáčků nebo třeba vybíráním potravin od dárců za pokladnami, tak teď máte příležitost.

Během akce dostanete na sebe slušivou zástěru a pak už je to na vás. Samozřejmě nemusíte strávit na akci celý den. Stačí, když věnujete třeba dvě hodinky svého času. Pokud máte zájem se akce jako dobrovolník zúčastnit, obraťte se na Jiřího Hánu z jablonecké Naděje prostřednictvím e-mailu iri.hana@nadeje.cz, případně telefonních čísel 483 317 120 nebo 775 868 855.

Foto Národní potravinová sbírka

Štítky potraviny, sbírka, dobrovolníci, jídlo, Jablonec nad Nisou, Jiří Hána

Blíží se potravinová sbírka. Zapojit se můžete i jinak než nákupem. Staňte se dobrovolníkem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.