Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na internetu koluje soutěž o poukázky do Penny. Jedná se o podvod

V posledních dnech koluje na internetu a zejména na sociálních sítích podvodná soutěž, podle které by měli účastníci získat poukazy na nákup v obchodním řetězci Penny, společnost ale potvrdila, že se jedná o podvod.

Údajná soutěž by měla rozdávat vouchery v hodnotě 20 tisíc korun na rodinné nákupy. Link zároveň odkazuje na web www.penny-cz.club, přičemž oficiální web společnosti Penny Market je www.penny.cz. Zároveň text na podvodném webu obsahuje množství chyb.

Vedení společnosti Penny už výskyt této podvodné soutěže zaznamenalo. Tento případ jsme zaznamenali. V současné době žádná taková oficiální soutěž neprobíhá, jedná se o další vlnu podvodných soutěží, které aktuálně kolují po internetu,uvedl Tomáš Kubík, mluvčí společnosti Penny market.

Zároveň dodal, že zákazníci byli na tuto podvodnou soutěž upozorněni. Důrazně doporučujeme na sdělení žádným způsobem nereagovat, na odkaz neklikat a nevyplňovat v dotazníku žádné informace. V případě nejasností či pochybností nás mohou zákazníci kdykoli kontaktovat prostřednictvím sociálních sítí, nebo dalších kanálů zákaznické podpory, komentoval Kubík.

Podobné podvodné soutěže na internetu nejsou výjimkou. Jak upozornil mluvčí, takové kampaně parazitují na dobrém jménu řady zavedených společností.

Na podvod upozornila společnost Penny Market i na svém oficiálním facebooku

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecká Drbna

Štítky Penny, podvod, soutěž, Penny Market, Internet, Tomáš Kubík, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na internetu koluje soutěž o poukázky do Penny. Jedná se o podvod  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.