Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zimní dovolená v Krkonoších. Plná radovánek i relaxace

PR článek

Zasněžené vrcholky hor, perfektně upravené sjezdovky, kilometry běžeckých tratí s nezapomenutelnými výhledy, teplý svařák u hořícího krbu a večerní nebe plné hvězd. I taková může být vaše dovolená nebo prodloužený víkend v zimě na horách. Tak neváhejte a rezervujte si ubytování v Krkonoších ještě dnes.

Ať už si chcete užít zimní radovánky s přáteli, s dětmi nebo s velkou rodinou, v Krkonoších vždy najdete to pravé pro každého. Upravenost běžeckých tras si ověříte na webových stránkách www.bilestopy.cz. Také večer se můžete vydat na běžky. A kde? Ve Vrchlabí v areálu Vejsplachy nebo v Jilemnici v areálu Hraběnka.

Jaké služby, mimo upravené sjezdovky, nabízí vámi vybraný skiareál, vám prozradí stránky www.holidayinfo.cz. Zjistit tu můžete nejen kde najdete nejbližší občerstvení nebo kde nejblíže zaparkovat, ale také sněhové podmínky v areálu, o čemž se můžete přesvědčit i díky webkamerám.

A když už máte vybrané město, kde si zaručeně parádně užijete zimu, tak si na webových stránkách www.krkonose.eu, díky ubytovacímu sytému, najdete to nejlepší ubytování právě pro vás.

I dny, které nebudete trávit na lyžích, se v Krkonoších zaručeně nudit nebudete. Vyzkoušet můžete sjezd po Černohorské sáňkařské cestě, zabruslit si na nejvýše položeném kluzišti v Horní Malé Úpě – Pomezních Boudách.

A prozkoumat lesní svět na zasněžené Stezce korunami stromů Krkonoše nebo zažít s dětmi trochu adrenalinu na snowtubingu ve Family Aréně na Benecku.

A když počasí úplně nepřeje, je mráz, chumelenice nebo mlha, můžete navštívit některé z Krkonošských muzeí v Jilemnice, Harrachově, Pasekách nad Jizerou, Horním Maršově nebo ve Vrchlabí. Zábavu i relaxaci nabízí Aquapark ve Špindlerově Mlýně nebo Aquacentrum ve Státních léčebných lázních Janské Lázně. Naučit se poctivému krkonošskému řemeslu můžete ve firmě Rautis v Poniklé, kde vyrábí skleněné perle a z nich pak originální ozdoby.

Nahlédnout pod ruku sklářských mistrů se vám poštěstí ve Sklárně Novosad a Syn v Harrachově, kde můžete také ochutnat jejich místní pivo Huťské výčepní, František či Čerťák. Večer máte možnost si vybrat z bohaté nabídky divadel, koncertů nebo filmových představení například ve Společenském domě JILM v Jilemnici nebo v Kulturním domě Střelnice ve Vrchlabí.

Přijeďte si do Krkonoš roztáhnout plíce díky čerstvému horskému vzduchu a „dobít baterky“.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Krkonoše, zima, lyžování, dovolená, relaxace, zábava, Vrchlabí, Jilemnice, relax, Kulturní dům Střelnice (Hradec Králové), sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní dovolená v Krkonoších. Plná radovánek i relaxace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.