Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silnice LK prodávají v aukci nepotřebný majetek. Jsou zde auta nebo dodávky

Společnost Silnice LK spustí již druhou letošní elektronickou aukci, skrze kterou prodává nepotřebný majetek. Oproti první ale snížila vyvolávací ceny o polovinu.

Celková vyvolávací cena je tak 273 500 korun. V aukci je celkem 11 kusů vozidel a techniky. „Jedná se o majetek, který se neprodal v první dražbě,“ informoval mluvčí kraje Jan Mikulička. Druhé kolo aukce proběhne 18. května a registrovat se do něj mohou lidé už nyní.

„Aukce nabízí transparentní způsob prodeje nepotřebného majetku,“ uvedl ředitel Silnic LK Petr Šén. V nabídce aukce budou například vozidla značky Škoda, Volkswagen Transporter nebo kolový nakladač Liebherr. Aukce se může zúčastnit jakákoliv fyzická nebo právnická osoba.

Aukce začne 18. května ve 14 hodin. Délka pro každou položku je stanovena na 30 minut. Po každém přihození se aukce této věci prodlužuje o minutu. „S účastníkem, který nabídne nejvyšší cenu, bude následně uzavřena smlouva o koupi prodávaného předmětu,“ dodal Mikulička.

Přihlásit se do aukce mohou zájemci do 18. května do 12 hodin. A to prostřednictvím e-mailu eva.trosbergova@kraj-lbc.cz nebo na stránkách kraje.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky aukce, auto, Silnice LK, dražba, Silnice LK a.s., Liebherr, Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice LK prodávají v aukci nepotřebný majetek. Jsou zde auta nebo dodávky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.