Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Stavba kruháče v Jablonci se přesouvá do druhé etapy, změní se zastávky

V úterý 18. srpna vstupuje do druhé etapy výstavba kruháče v Jablonci nad Nisou na Ostrém rohu. Změny se dotknou i veřejné dopravy a také postavení zastávek MHD.

Opět se obnoví zastávka v ulici Palackého. „Ruší se náhradní zastávky v blízkosti čerpací stanice MOL a náhradní zastávka pro linku č. 107 v ulici Ladova v blízkosti autosalonu Peugeot,“ informovala mluvčí města Jablonec Jana Fričová.

Linka 101 bude oboustranně jezdit přes Ostrý roh kolem benzínky na Janovskou. Linka 107 bude projíždět ulicí Želivského, stejně jako linka 109, kde je ale nutné počítat s náhradní zastávkou v Pomněnkové a také s tím, že jsou vynechány zastávky Rýnovice, samoobsluha, Raymond a Belgická.

„Linka 110 pojede obousměrně ze zastávky Ostrý roh, pokračuje přes čerpací stanici MOL do ulice Janovská k Silce, kde končí. Náhradní zastávka za Rýnovice, samoobsluha jsou Sídliště Janovská a Janovská, Silka,“ řekla Fričová. Linka 112 pojede přes čerpací stanici MOL k Silce a směrem do průmyslové zóny ulicí Želivského.

Od 1. září také opět vyjede linka 115. Ta bude z Ostrého rohu pokračovat do Rýnovic, průmyslové zóny Želivského ulicí, Ladovou a následně Belgickou. Vynechá zastávky Rýnovice, samoobsluha, Raymond a Belgická.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Homolka

Štítky Jablonec, Ostrý roh, rekonstrukce, Jablonec nad Nisou, Rýnovice, čerpací stanice, mol, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba kruháče v Jablonci se přesouvá do druhé etapy, změní se zastávky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.