Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nejlepší českou pečovatelkou je Jana Pácaltová z jabloneckého Centra sociálních služeb

Jana Pácaltová, která pracuje v Jablonci nad Nisou v Centru sociálních služeb, získala ocenění v rámci Národní ceny sociálních služeb – Pečovatel/ka roku 2020.

Ocenění udělované na základě hodnocení odborné poroty je poděkováním za obětavou práci pečovatelek a pečovatelů, která jistě není jednoduchá. „Nominované každoročně hodnotí odborníci ze sociálních služeb,“ uvedl v tiskové zprávě náměstek jabloneckého primátora David Mánek. Podle kterého je v Jablonci hned několik takových žen, které nehledí na své pohodlí a svou práci věnují druhým.

Národní soutěž každoročně oceňuje pracovníky v sociálních službách napříč všemi pozicemi. Soutěž tvoří tři kategorie - pracovník v sociálních službách, sociální pracovník a manažer sociálních služeb. V první polovině listopadu navíc mohou lidé hlasovat pro některého z nominovaných a určit tak, kdo získá Cenu veřejnosti.

Ocenění je tak zároveň důkazem, že jsou v Jablonci kvalitní pracovnice. Národní titul získala v roce 2012 i Jarmila Machová pracující v Diakonii ČCE. „Letos jsme předávali v městské divadle ocenění Jarmile Machové, držitelce národního titulu, k němuž připojila i titul krajský,“ dodal Mánek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jablonec

Štítky Liberecký, Jablonec, pečovatelka, sociální služby, Jablonec nad Nisou, Diakonie Českobratrské církve evangelické

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší českou pečovatelkou je Jana Pácaltová z jabloneckého Centra sociálních služeb  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.