Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Auto KP Plus otevřela nový autosalon Toyota v Londýnské ulici

PR článek

Moderní zázemí, široká nabídka a v neposlední řadě také autorizovaný servis. To vše nyní najdou zákazníci autosalonu Toyota liberecké společnosti Auto KP Plus v ulici Londýnská v Růžodole.

„Nový autosalon specializující se na vozidla značky Toyota najdou naši zákazníci na adrese Londýnská 558, nedaleko Průmyslové zóny Sever,“ přiblížil David Hall, ředitel Auto KP Plus, která je zároveň jediným oficiálním prodejcem a autorizovaným servisem vozů Toyota v Libereckém kraji.

Liberecká společnost Auto KP Plus v letošním roce slaví výročí 25 let na trhu. Dnes patří mezi největší dealery v celé České republice. Před lety začínala s prodeji vozů značky Suzuki. Dnes její široké portfolio zahrnuje také značky Fiat, Citroën, Toyota, Nissan, Jeep, Opel a Hyundai.

Toyota, jednička mezi hybridy

V nabídce nového showroomu najdou zájemci vozidla osobní i užitková. Ať už se rozhodnete pořídit rodinný vůz, preferujete spíše sportovní svezení, či se rozhodnete pro ekologickou variantu s některým z našich hybridních vozů, jsme tu pro vás,“ komentoval Hall.

Toyota navíc reaguje na zvýšenou poptávku po ekologických vozidlech a aktuálně je absolutní špičkou mezi výrobci hybridů. S výběrem ideálního vozidla, financováním ale i pojištěním pomohou zájemcům odborníci. Mezi poskytovanými službami je také kompletní záruční i pozáruční servis v autorizovaném servisu. „Po dobu servisování vozu jsou zákazníkům k dispozici náhradní automobily k zapůjčení za minimální ceny,“ dodal ředitel.

Více informací naleznou zájemci na stránkách libereckého autosalonu Toyota. Případně se můžete obrátit na linku 482 319 658 nebo e-mail prodej.toyota@autokpplus.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Auto KP Plus, Toyota, Liberec, auto, autosalon, AUTO KP PLUS s.r.o., David Hall, Růžodol, Suzuki, Fiat, Citroën, Nissan, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Auto KP Plus otevřela nový autosalon Toyota v Londýnské ulici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.