Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ještěd Ski Opening proběhne již tento víkend. Celodenní ježdění včetně večerka bude stát 590 korun

PR článek

Lyžovačka na zbrusu nové 1,5 km dlouhé sjezdovce, premiérový ranní Fresh Track na čerstvém manšestru, parádní večerní lyžování, bohatý program pro děti, soutěže, aprés ski party s legendárním DJ Frikym a celodenní skipasy i s večerkem za pouhých 590 korun na vybraný den. Tak bude o víkendu vypadat dlouho očekávané zahájení lyžařské sezóny na Ještědu. Letošní novinkou skiareálu je navíc možnost nákupu skipasů online. Odpočiňte si od předvánočních nákupů a přijeďte si zalyžovat!

Po celý víkend od 18. do 19. prosince nabídne skiareál návštěvníkům lyžovačku doslova od rána až do noci, a to za neuvěřitelnou cenu 590 korun, která se již nebude opakovat. Odstartovat den můžete navíc už rovnou se svítáním. Premiéru bude mít na Ještědu totiž Fresh Track – fantastické ranní lyžování na čerstvě urolbovaném svahu ještě před oficiálním otevřením lanovky zakončené bohatou horskou snídaní. Velkým lákadlem bude nepochybně samotná nově otevřená sjezdovka, která výrazným způsobem zlepšila podmínky pro rekreační lyžaře a rodiny s dětmi. Sjezdovka široká 45 metrů a dlouhá 1,5 km je příkladem přehledné a bezpečné sjezdovky nabízející prostor pro skvělou lyžovačku nejen začátečníkům, ale i náročnějším fanouškům carvingového lyžování. Letos se navíc dočkala špičkového umělého LED osvětlení a nabízí i možnost večerního lyžování v té nejvyšší kvalitě. „Vybudování Nové Skalky byl zásadní krok vpřed pro celý lyžařský areál na Ještědu. A tím, že na ní letos veřejnosti představíme parádní večerní lyžování, stane se ještě mnohem atraktivnější. Nabízíme nejen Liberečanům perfektní příležitost, jak si večer zasportovat a odreagovat se od celodenního stresu, uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Jakub Hanuš.

Po lyžování si nenechte ujít ani zahajovací party. U nově otevřeného Aprés ski baru Nová Skalka na dojezdu sjezdovky bude v sobotu od 15 hodin hrát legendární DJ Friky, který patří k mezinárodně nejžádanějším zástupcům české hudební scény. Během openingu si na své přijdou i děti. Čeká je taneční a zábavní program, soutěže o drobné ceny, ochutnávka dětských svačinek i maskot Kubík.

Online skipasy za nejnižší cenu!

Novinkou letošní sezóny na Ještědu je možnost zakoupení nejvýhodnějších skipasů online prostřednictvím věrnostního programu GOPASS.  Skipasy bude možné po celou sezónu nakupovat podobně jako letenky za flexibilní ceny. „Díky dynamickým cenám skipasů je tak možné přes GOPASS zakoupit celodenní lyžování na Ještěd již od ceny 250 korun. Zkrátka čím dříve koupíte, tím výhodněji lyžujete. Na Ještěd Ski Opening jsme pro návštěvníky připravili také výjimečnou nabídku. Přes GOPASS zakoupí pouze na tento víkend denní skipas i s večerním lyžováním za pouhých 590 korun. Stejně tak i skipas na historicky první Fresh Track na Ještědu, doplnil Jakub Hanuš.

Více informací naleznete na www.skijested.cz a www.gopass.travel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ještěd, skiareál, ještěd hory za rohem, lyžování, skipas, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještěd Ski Opening proběhne již tento víkend. Celodenní ježdění včetně večerka bude stát 590 korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.