Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

JeštědSKI poklad - aneb Kdo si hraje, lyžuje

PR článek

Máte rádi hry? Pak by vám neměla uniknout nová “bojovka”, kterou si pro vás na letošní zimu připravil Skiareál Ještěd. Hra s názvem JeštědSKI poklad bude startovat v druhé polovině ledna 2022 a volně naváže na Seznamku pro lyže, se kterou jste se v ulicích Liberce mohli setkat v minulé zimní sezóně.

Princip hry bude velmi jednoduchý. Skiareál Ještěd cíleně rozmístí do veřejného prostoru v Liberci a přilehlém okolí celkem 100 ks pokladů v podobě dřevěných bedniček, přičemž v každé schránce bude ukryta odměna pro jejího nálezce. Odměny přitom nebudou ledajaké, nálezci se mohou těšit na nové TOP produkty Skiareálu Ještěd v podobě dárkových voucherů na Fresh Track a Večerní lyžování. Právě Fresh Track zažívá svoji letošní premiéru, během kterého si užijete prázdnou sjezdovku s limitovanou kapacitou účastníků s dokonalým manšestrem ještě dřív, než se sjezdovka otevře pro veřejnost. Výjimečný lyžařský zážitek pak doplňuje bohatá snídaně v útulném prostředí.

Připrav se, jedem z kopce!

Jednotlivé bedničky s odměnami se budou objevovat nahodile na různých místech po celém Liberci. Můžete na ně narazit v tramvaji při cestě z práce, ve vaší oblíbené restauraci, při procházce centrem města a na mnoha dalších, náhodně vybraných místech. Jak ale najít bedničku se skipasem, aniž byste museli lozit po Liberci po čtyřech a nahlížet do každé škvíry?

S objevováním bedniček vám pomohou indicie a nápovědy, které bude Skiareál Ještěd zveřejňovat na svých profilech na Facebooku a na Instagramu.  Pokud ještě Skiareál Ještěd nesledujete a chystáte se hledat Ještědský poklad, určitě byste si měli Skiareál co nejdříve přidat do hledáčku. V případě, že tuto zprávu čtete v tištěném médiu a chcete začít sledovat Skiareál Ještěd, zadejte @skijested na Facebooku a @skijested.cz na Instagramu.

Hra bude trvat jen necelé 2 týdny a během této doby se postupně objeví všech 100 kusů truhliček. Jednotlivé nápovědy budou vycházet průběžně po celou dobu trvání akce.

Večerní lyžování na Nové Skalce

Celou hrou se Skiareál Ještěd snaží rozšířit veřejné povědomí o nově provozovaných službách, večerním lyžování a Fresh Tracku, na sjezdovce Nová Skalka.
Večerní lyžování bylo letos spuštěno poté, co se během letních měsíců podařilo nainstalovat zbrusu nové osvětlení na Novou Skalku v celé její délce. Jen pro zajímavost, nové umělé osvětlení na bázi LED je výkonnější a zároveň šetrnější k životnímu prostředí než původní osvětlení na daleko kratší sjezdovce F10, kde probíhalo večerní lyžování dříve.

Zjednodušeně řečeno, na Nové Skalce na Ještědu můžete nyní lyžovat od rána až do noci. A pokud se vám tato idea líbí, Ještědský poklad je perfektní příležitost, jak se dostat ke skipasům zábavnou cestou a zároveň zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ještěd, seznamka pro lyže, lyžování, Liberec, skiareál, ještědski poklad, večerní lyžování, sjezdovka, Nová Skalka, Facebook, Instagram, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

JeštědSKI poklad - aneb Kdo si hraje, lyžuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.