Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Boxerské rukavice, ponožky i dudlík. Radnice prodá věci ze ztrát a nálezů

Liberec se zbavuje věcí nalezených na jeho území v roce 2018. Poté, co si je nikdy nevyzvedl, propadly do vlastnictví města, a to se je nyní pokusí prodat. Na seznamu jsou fotoaparáty, kola, ale i sportovní náčiní nebo oblečení.

„Nalezené věci budou nabídnuty k prodeji v simulované dražbě. V den dražby bude dán prostor patnáct minut k prohlídce nabízených věcí. Věc bude prodána dražiteli, který učiní nejvyšší podání. Cena zájemce nesmí být nižší, než je stanovená vyvolávací cena a podání se musí zvyšovat minimálně o deset korun,“ uvedla mluvčí radnice Jana Kodymová.

Prodávat se budou hodinky, fotoaparáty, jízdní kola, ale i dudlík, ponožky nebo boxerské rukavice. Radnice ale upozorňuje, že za stav věcí neručí. „Ve většině případů jedná o použité věci, které po dobu 3 let byly uschovány bez používání. Statutární město Liberec nenese žádnou odpovědnost za stav, ani funkčnost a na žádné pozdější reklamace nebude brán zřetel,“ dodala Kodymová.

Prodej věcí se uskuteční ve středu 22. června od 15 do 17 hodin v budově historické radnice v místnosti číslo 11. Výtěžek z dražby pak bude poskytnut formou daru školám, nadacím, sociálním ústavům, zdravotnickým zařízením, neziskovým organizacím nebo příspěvkovým organizacím města, s podmínkou činnosti příjemce daru na území města Liberec.

Orientační seznam věcí k prodeji najdete tady.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Liberec

Štítky ztráty a nálezy, Liberec, prodej, radnice, dražba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boxerské rukavice, ponožky i dudlík. Radnice prodá věci ze ztrát a nálezů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.