Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Virtuální pohled do nové koupelny je k nerozeznání od reality

PR článek

Pomocí grafické vizualizace koupelnového studia MARO vyladíte vaši koupelnu do nejmenšího detailu a budete překvapeni, jak moc se návrh podobá skutečnému výsledku.

Petr navštívil koupelnové studio MARO, když začínal stavit dům a měl již hotovou projektovou dokumentaci. Jeho požadavky na koupelnu byly: jednoduchost, praktičnost, funkčnost. O vybavení měl jasno, přál si mít v koupelně vanu i sprchový kout. Vzhledem k velkorysým rozměrům místnosti nebyl problém s umístěním předmětům. Na studio donesl přesné rozměry místnosti, zakreslení dveří, okna.

Koupelnové studio MARO sídlí na adrese Doubská 1002 (bývalý Baumax). Telefonní číslo je +420 778 451 148.

Pozorně si prošel showroom, kde načerpal inspiraci a z široké nabídky obkladů si vybral neutrální béžovou barvu, zařizovací předměty zvolil v dřevěném dekoru. Komplexnost koupelny dotvořila bílá keramika, decentní koupelnové doplňky a klasické chromové baterie.

Na další domluvené schůzce společně se specialistou doladil funkční prvky v podobě praktického sprchového kanálku, snadno se čistících sprchových dveří, WC nádržky a mísy s úsporným splachováním.

Odborník koupelnového studia ve speciálním softwarovém programu Visoft zpracoval všechny požadavky a potřeby Petra. Pomocí grafického 3D návrhu si Petr detailně představil, jak jeho nová koupelna bude vypadat jako celek.  Navíc velmi ocenil to, že si může prohlédnout budoucí koupelnu ze všech možných úhlů a pohledů. Díky tomu si uvědomil i několik věcí a postřehů, kterých by si předtím nikdy nevšiml a mohl si tak vyladit svou koupelnu do nejmenšího detailu.

Překvapení se konalo o několik měsíců později. Koupelna byla hotová a Petra napadlo porovnat, vizuální návrh s realitou. Jak moc byl návrh rozdílný od skutečné koupelny, můžete posoudit sami na fotografiích, které Petr poskytnul.


Petrova koupelna – pohled od vany.

Petrova koupelna – pohled na koupelnovou skříňku a sprchovou zástěnu

NYNÍ AKCE – 3D NÁVRH KOUPELNY ZDARMA! Jen do konce října mají na koupelnovém studiu MARO akci na první grafický 3D návrh koupelny. Vaše představy a sny o nové koupelně zpracují místní profíci do konkrétní podoby, díky mnohaletým zkušenostem vyřeší technické požadavky a pomohou s optimálním uspořádáním prostoru. Více informací o 3D návrzích naleznete zde nebo na stránkách www.maro.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky maro, koupelny, liberec, koupelnové studio, bývalý baumax, koupelna, Mara, studium, studio, BauMax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Virtuální pohled do nové koupelny je k nerozeznání od reality  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.