Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Nehoda na Jablonecku. Žena nabourala do auta a skončila v nemocnici

V Jablonci nad Nisou se ve středu 10. května stala dopravní nehoda. Žena zezadu narazila do auta, které zastavilo před přechodem pro chodce. Ženu následně odvezli do jablonecké nemocnice. Celý případ řeší policie.

Ve středu odpoledne v půl druhé se stala dopravní nehoda v ulici U Přehrady v Jablonci nad Nisou. Žena zezadu narazila do auta, které zastavilo před přechodem pro chodce kvůli ženě s kočárkem.

„Řidič s vozidlem Peugeot 307 jel ve směru od centra města a zastavil před přechodem pro chodce, aby umožnil ženě s kočárkem bezpečné přecházení vozovky. Ovšem za ním jedoucí řidička s vozidlem Suzuki SX4 nedodržela bezpečnou vzdálenost a zezadu do peugeotu narazila,“ sdělila policejní mluvčí Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

Žena utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena do jablonecké nemocnice. Policie provedla i test na alkohol, který ale u obou řidičů skončil negativně.

„Při tomto střetu řidička Suzuki SX4 utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje do jablonecké nemocnice. Alkohol byl u řidičky i řidiče vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky,“ dodala Sochorová.

Celou situaci vyšetřují policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, dopravní nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na Jablonecku. Žena nabourala do auta a skončila v nemocnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.