Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ranní běh s alkoholem po kapsách se nevyplatil muži na Jablonecku, skončil v řece

Ranní běh se nevyplatil mladíkovi z Jablonce nad Nisou. Dnes brzy ráno rozbil vstupní dveře trafiky i cukrárny. Následně ukradl alkohol a před policií utíkal. Nakonec skončil v řece a strážníkům se ke dvěma činům přiznal.

Jablonecké strážníky dnes kolem 6 hodiny ranní zaměstnal mladík, který rozbil vstupní dveře trafiky v ulici Komenského/Máchova a poté utekl. Krátce po osmé hodině nahlásila policii zaměstnankyně cukrárny, že mají rozbité vstupní dveře a odcizené lahve s alkoholem.

Krátce před devátou hodinou našli strážníci mladíka odpovídajícího popisu. Když mladík hlídku zaregistroval, začal utíkat a přitom zahazoval lahve alkoholu.

„Snahu uniknout zakončil zoufalým skokem do řeky u Tyršova parku. Zde ho však teplota vody po několika desítkách metrů přesvědčila, že bude lepší uposlechnout výzvy strážníka. Z vody nakonec vylezl dobrovolně a ještě asi i rád se šel ohřát do výslechové místnosti, kde se ke dvěma činům přiznal," informovalo na sociálních sítích město Jablonec nad Nisou.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie

Štítky Jablonec nad Nisou, alkohol, policie

Ranní běh s alkoholem po kapsách se nevyplatil muži na Jablonecku, skončil v řece  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.