Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Minus deset v České Lípě, nad nulou na Frýdlantsku. Teploty v kraji byly ráno velmi rozdílné

Silnice v Libereckém kraji jsou nadále sjízdné se zvýšenou opatrností. Problémy může působit voda vytékající na vozovky ze sněhových bariér, která přes noc zmrzla. Před rizikem námrazy varují silničáři i v některých úsecích silnice 35 z Liberce do Turnova. Na Liberecku by si měli dát motoristé pozor i na nárazový vítr, vyplývá z údajů na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

Teploty v kraji byly ráno velmi rozdílné. V České Lípě bylo pod minus deset, v Hejnicích ve Frýdlantském výběžku na Liberecku bylo těsně nad nulou. Hlavní tahy jsou převážně suché nebo vlhké. Na silnicích nižších tříd na Semilsku a Jablonecku je zledovatělá vrstva s vyjetými kolejemi, na inertně udržovaných silnicích třetí třídy na Českolipsku je ujetá vrstva sněhu krytá posypem.

V noci bylo jasno až skoro jasno, přes den ale meteorologové očekávají zataženo. Místy by mohlo slabé sněžit a ojediněle se bude vyskytovat mrznoucí mlha. Nejvyšší denní teploty budou mezi minus jedním až minus čtyřmi stupni Celsia, ve Frýdlantském výběžku bude až plus čtyři, na horách mezi minus dvěma a jedním stupněm celsia.

Autoři

Štítky silnice, Liberecký kraj, Česká Lípa, Frýdlantsko, Ředitelství silnic a dálnic, Liberec, Turnov, Hejnice, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Minus deset v České Lípě, nad nulou na Frýdlantsku. Teploty v kraji byly ráno velmi rozdílné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.