Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Jizerce v Jizerských horách teplota klesla k minus 20 stupňům

Mrazivou noc má za sebou Liberecký kraj, na Jizerce v Jizerských horách teplota dokonce klesla k minus 20 stupňům Celsia. Silnice v kraji jsou převážně suché a vymrzlé, místy může dopravu komplikovat mlha, vyplývá z informací na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

Na silnicích nižších tříd v Jizerských horách jsou zmrazky, v západní části Krkonoš na nich leží zbytky zledovatělého sněhu a inertně udržované úseky III. tříd ve vyšších polohách Českolipska jsou zplužené a posypané.

Neprůjezdný je podle policie jeden jízdní pruh v Partyzánské ulici v České Lípě, kde se kolem 5:45 srazil autobus s osobním vozem. Zranění utrpěl jeden člověk. Policie předpokládá, že omezení v dopravě tam potrvá asi do 8:45.

Přes den by mělo být v kraji podle předpovědi většinou zataženo, během dne místy oblačno až polojasno. Nejvyšší denní teploty budou od nuly do minus tří stupňů Celsia, na horách bude ještě asi o čtyři stupně chladněji.

Autoři

Štítky Jizerské hory, Ředitelství silnic a dálnic, Liberecký kraj, Krkonoše, okres Česká Lípa, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jizerce v Jizerských horách teplota klesla k minus 20 stupňům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.