Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Jizerce naměřili -12,1 stupňů Celsia. Sníh je ale v nedohlednu

Že by se konečně ukázala zima v plné síle? Celá republika se v pondělí probudila do mrazivého rána. Na Jizerce naměřili dnes před pátou hodinou ranní mínus 12,1 Celsia. V Liberci ukazoval teploměr v pondělí nad ránem mínus 6 stupňů Celsia. Podle meteorologů si na pořádnou sněhovou nadílku ještě nějakou dobu počkáme.

V první polovině týdne můžeme očekávat teploty kolem bodu mrazu. „V pondělí od nočních hodin se může tvořit ledovka,“ varuje Radek Tomšů z Českého hydrometeorologického ústavu.

Vydatné sněžení je zatím v nedohlednu. V noci na úterý se dočkáme maximálně deště, který bude přecházet do smíšených srážek. Podobné počasí můžeme očekávat i v úterý a ve středu přes den.

Výstraha před ledovkou je platná od dnešního večera do zítřejšího rána pro Liberecký, Plzeňský, Karlovarský, Ústecký, Středočeský kraj a Prahu.

Štítky Jizerské hory, Liberec, Český hydrometeorologický ústav, Praha, Liberecký kraj, Plzeňský kraj, Karlovarský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jizerce naměřili -12,1 stupňů Celsia. Sníh je ale v nedohlednu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.