Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Naproti muzeu vyrostl zábavní park

PR článek

Dospělí zapomenou každodenní shon a děti si příjemně vydovádí v novém Fun Parku u muzea. Jeho otevření chystá na sobotu 30. května volné sdružení místních podnikatelů v centru Liberce, na Masarykově třídě, v Golf centru naproti Severočeskému muzeu.

„Už nyní tam mohou návštěvníci zkusit minigolf, využít venkovní terasu a skákací hrady. Ve vnitřních prostorách se pak setkají nejen s virtuální realitou,“ prozrazuje za organizátory Michal Buzek ze společnosti Elset.

U muzea se otevře příměstský camp pro malé dobrodruhy

Letní prázdninová dobrodružství připravuje pro liberecké děti společnost Elset. Tradiční pořadatel společenských akcí a dětských dnů pro ně otevře v Golf centru na Masarykově ulici v Liberci příměstský tábor.

Chuť objevovat, obnovit schopnost citlivěji vnímat svět i sebe samé jim v parku pomůže  25 unikátních interaktivních exponátů probouzejících  lidské smysly.  „Přinášejí úplně nové zážitky. Při jejich testování je třeba důvěřovat instinktům, zkoumat své reakce a pak odhalit rozsah vlastních schopností,“ doporučuje Buzek. Zábava a poučení umožní například změřit sílu myšlenek, pohrát si s pamětí, prožít let ptáka nebo naprogramovat robotickou ruku. Exponáty pobaví a zaujmou děti i dospělé, kteří se také v rozšířené realitě přenesou do pravěku nebo zažijí arktický mráz.

Fun Park zůstane v provozu po celou letní sezónu. O víkendu 30. a 31. 5. se v něm navíc bude soutěžit,  Divadlo Krtek v sobotu 30.5. i v neděli 31.5.  v 10.30 zahraje představení Cirkus plný pohádek  a drobní prodejci rozprostřou mezi atrakcemi své stánky. Součástí areálu jsou i restaurace ZOO 1320,  Park a  letní bar v Golf clubu. „Akce bude regulována do maximálně 300 osob v jeden okamžik. Vstupné budou platit během tohoto víkendu pouze dospělí,“ doplnil Buzek.

Vice informací na www.funparkumuzea.cz.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky funpark, elset, muzeum, zábavní park, Severočeské muzeum v Liberci, Liberec, exponát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naproti muzeu vyrostl zábavní park  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.