Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V kraji přibylo dalších osm nemocných, koronavirem se nakazilo už 68 lidí

Podle posledních údajů bylo v Libereckém kraji na koronavirus pozitivně testováno už 68 lidí. Údaje jsou aktuální k nedělnímu ránu. Přibylo tak dalších osm nakažených. Šest z nich bylo potvrzeno na Liberecku.

Okres Liberec má 36 nakažených (+6 osob), okres Jablonec nad Nisou 19 (+1), okres Česká Lípa 3 (+1) a okres Semily 10 osob. Testováno bylo celkem 967 lidí.

Nemocní jsou i ve dvou krajských domovech pro seniory. V Českém Dubu se nakazil pracovník, který s klienty do styku nepřišel, ale v Liberci onemocněla pracovnice v přímé péči a další dva senioři, kteří spolu byli na pokoji. Oba jsou v nemocnici. V celém Česku už je 2541 potvrzených případů nákazy novým koronavirem.

V České republice je celkem 2 669 osob s prokázanou nákazou, 11 vyléčených osob a 11 obětí. Celkem provedeno 40 700 testů. Údaje jsou z nedělního rána.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky koronairus, nemoc, covid19, COVID-19, Liberec, Liberecký kraj, Česko, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Semily, Český Dub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kraji přibylo dalších osm nemocných, koronavirem se nakazilo už 68 lidí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.